LUOSTOCLASSICIN 2016 KONSERTTIPAIKAT

 

LuostoClassicin konserttisalit saattavat sijaita luonnon helmassa tai intiimeissä sisätiloissa, mutta kaikkia niitä yhdistää pohjoisten leveyksien ainutlaatuinen henki. Esimerkiksi majesteetilliselle Ukko-Luostolle on vaikea antaa tarkkaa katuosoitetta, sillä jokainen paikkalippu tunturin sylissä on aina uniikki.

Ulkokonserttipaikat ovat Ahvenlampi, Aittakuru, Poropuisto Kopara ja Ukko-Luosto. Varaudu säänmukaisella pukeutumisella ja istuinsalustalla. Aittakuruun kävellään pitkospuita pitkin noin 1 kilometri. Myös musiikkivaellus Music Goes to the Fells tapahtuu Lapin luonnon keskellä.

Sisäkonserttipaikkoja ovat Lapland Hotel Luostotunturi, Ravintola Vaisko, Revontulikappeli, Santa´s Hotel Aurora, Sodankylän kirkko ja Sodankylän vanha kirkko. Suurimpaan osaan konsertteja järjestetään maksuton yleisökuljetus. Moniin konserttipaikkoihin viitoittavat autoilijaa LuostoClassic-opastekyltit (esim. Ukko-Luosto).

Käsiohjelmastamme löytyy konserttipaikoille opastava yleisluontoinen kartta. Lisätietoja konserttitoimistosta: toimisto(at)luostoclassic.fi

 

Ahvenlampi, Luostontie 1 (parkkipaikka)

Aittakuru, Pohjoisrinteentien P-alue tai Soutajan risteyksen parkkipaikka, Pyhätunturi, opasteet

Lapland Hotel Luostotunturi, Luostontie 1

Poropuisto Kopara, Luostontie 1160, Pyhätunturi

Ravintola Vaisko, Hartsutie 1, Luosto

Revontulikappeli, Kappelitie, Pyhätunturi

Santa´s Hotel Aurora, Luppokeino 1, Luosto

Sodankylän kirkko, Kirkkotie 1

Sodankylän vanha kirkko, Kirkkotie 1

Ukko-Luosto, Ukkoluostontie 29