OSTA LIPUT

 

Vuoden 2017 LuostoClassic-liput ovat myynnissä: www.menolippu.fi/luostoclassic2017 ja www.ticketmaster.fi (Lippupalvelu)

Pääsylipun ennakkoon ostavat asiakkaat maksavat mahdollisten verkkokauppamaksujen sekä puhelinpalvelujen puhelinkulujen lisäksi toimitusmaksun, joka on Lippukaupoissa ja R-kioskeissa lippuja noudettaessa 2,504,50 €/lippu.

Toimituskulut lipun hinnan päälle: 
Lippu 010 €: kulu 1 €
Lippu 10,0120 €: kulu 2,50 €
Lippu 20,0130 €: kulu 3 €
Lippu 30,0140 €: kulu 3,50 €
Lippu 40,0150 €: kulu 4 €
 

Lipunmyynti myös Sodankylän matkailuneuvonnassa (Jäämerentie 3). Hox: -50 % sodankyläläisalennus (pois lukien illallis- ja lounaskonsertit)

Pohjolan Osuuspankin omistaja-asiakkaille alennus -30 % muista paitsi illallis- ja lounaskonserteista. Alennusliput myydään Sodankylän matkailuneuvonnasta ja tapahtuman aikaisessa konserttitoimistossa pankin jäsenkorttia tai muuta todistusta vastaan. Tiedustelut ja ennakkovaraukset toimisto(at)luostoclassic.fi 

Osuuskauppa Arinan S-etu -15% Aittakurun Leevit konserttiin, Ukko-Luoston Maisemkuvia Suomesta -konserttiin sekä Ukko-Luoston pääkonserttin Kullervoon saatavilla Oulun, Kempeleen, Rovaniemen, Kemin ja Tornion Prismoista, Oulun Sokos Herkku Kioskista sekä Sodankylän matkailusta ja tapahtuman aikaisesta konserttitoimistosta Luostolta S-Etukortin esittämällä. Lippuostot eivät kartuta bonusta.

Alennuksia ei voi yhdistää toisiinsa.  

Luostolla lippuja myydään konserttitoimistossa keskiviikosta 9.8. alkaen klo 17 - 20. Konserttitoimisto sijaitsee Lapland Hotel Luostotunturin aulassa, mistä löytyy myös festivaalin infopiste ja tuotemyynti.

 

PASSIT

Kaikki konsertit -passi 210 € (ei sisällä lounas- ja illalliskonserttia tai musiikillista luontopolkua)

Passien ostaneiden on lunastettava paikkaliput kerralla haluamiinsa konsertteihin Luoston konserttitoimistosta tai Sodankylän matkailuneuvonnasta ennen konsertteja. Lunastamattomat paikat vapautuvat myyntiin 15 minuuttia ennen konserttia. Paikkaliput eivät ole numeroituja eivätkä siten ole tietyille paikoille varattuja.

HOX: Passit ovat henkilökohtaisia. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

 

INFO JA RYHMÄMYYNTI: toimisto(at)luostoclassic.fi

Ovilipunmyynti alkaa jokaisessa konserttipaikassa puolitoista tuntia ennen konserttia. Sisäkonsertteihin ja pääkonserttiin suositellaan lipunostoa hyvissä ajoin etukäteen.

 

Yksittäisten konserttien pääsymaksut löytyvät Ohjelmasta.

Alle 6-vuotiaille kaikkiin ulkoilmakonsertteihin ilmainen sisäänpääsy

616-vuotiaille -50 % yksittäisistä konserttilipuista